• Short title article: 18 uboda nožem

Srbin (34), koji je u lipnju prošle godine nožem iskasapio suprugu (31) na dječjem igralištu u njemačkom gradu Müllheimu, osuđen je u utorak na doživotnu robiju jer je ženi, također državljanki Srbije, zadao 18 uboda nožem.

Stravičan zločin odigrao se pred njihovo troje male djece, koja su ga molila da prekine da prestane povređivati majku.

Presudu o doživotnoj robiji donio je sud u Duisburgu, a srpski državljanin je još na početku suđenja priznao zločin.

“Točno je da sam ubio ženu. Žao mi je zbog onoga što sam uradio i veoma se stidim zbog toga”, rekao je on tokom priznanja, dodajući da ne želi da otkrije motiv. Međutim, razlog za stravično ubojstvo rekao je sucu pred kraj sudskog procesa. Navode Nezavisne novine.

“Ona je mene namamila na igralište i uz osmjeh mi rekla da lako može manipulirati sa mnom. Onda mi je rekla i da želi da me se riješi, i da može da mi sredi deportaciju u Srbiju kad god poželi. Od tog trenutka se više ničega ne sjećam”, rekao je osuđeni muškarac.

Nesretnoj ženi nožem je zadao 18 uboda, pred njihovo troje djece od devet, sedam i tri godine, koja su ga kroz plač molila da prestane. Srpkinja je preminula u bolnici sutradan, nakon napada, a ubojica je odmah uhićen, dok je djecu zbrinula socijalna ustanova.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok