• Short title article: Ubio devet osoba

Optužnica protiv muškarca otkrila je i što se događalo u njegovoj glavi prije, tijekom, ali i nakon krvavog pohoda.

Kako je utvrđeno, bio je narcisoidan i prepotentan mladić, isfrustriran i prepun kompleksa.

Optužnica koju je prije mjesec dana podiglo Više javno tužiteljstvo u Smederevu otkriva jezive detalje zločina i pokazuje da je Uroš B. ispalio najmanje oko 85 hitaca u svoje žrtve. Ova brojka nije broj ispaljenih metaka, već broj ozljeda koje su imale ubijene i ranjene žrtve.

- Točan broj hitaca nije poznat jer je pucao na otvorenom prostoru i postoji mogućnost da neke čahure nisu pronađene - kaže izvor "Blica".

Uroš B. bio je 9 osoba, a ranio njih 12. Kako doznaje Blic, u neke žrtve ispalio preko 10 hitaca, po cijelom tijelu.

- Ubijene u Orašju pogodilo je ukupno 21 metak, dok je u Duboni ubijene žrtve pogodilo ukupno 32. Pucao je u žrtve dok su ležale ranjene na zemlji, koje su ga molile da prestane pucati. Ali, on se tu nije zaustavio. Prilazio bi im i pucao u njih dok su bile na zemlji - kaže izvor "Blica". Kako dodaje, u Duboni je išao i korak dalje i prilazio žrtvama koje je ranio kako bi se uvjerio je li netko od njih živ.

- Kada bi vidio da su još uvijek živi, on bi im se približavao i s male udaljenosti ispaljivao još metaka - objašnjava sugovornik Blica.

Optužnica protiv muškarca otkrila je i što se događalo u njegovoj glavi prije, tijekom, ali i nakon krvavog pohoda. Kako je utvrđeno, bio je narcisoidan i prepotentan mladić, isfrustriran i prepun kompleksa.

Podsjetimo, nakon što je kobne večeri 4. svibnja u selu Malo Orašje ubio petero mještana, od kojih je najmlađa žrtva imala 15 godina, Uroš. B. nastavio je prema selu Dubona gdje je ubio još tri osobe, a među njima i policajca. Dok je mladić bježao policiji to jutro, ušao je u taksi gdje je bila i mlada trudnica koju je 21-godišnjak navodno planirao ubiti, držeći u rukama bombu. Mladić P.M. koji je zadobio teške tjelesne ozljede u masovnoj pucnjavi je preminuo nakon dva mjeseca od zločina.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok