• Short title article: Iza sebe ostavila sina

Let jedne žene paraglajderom kako bi pobijedila svoje strahove završio je tragedijom kada je skliznula sa sjedala usred leta i pala u smrt u kolumbijskoj šumi.

Daniele Barrios (27) odlučila se na let paraglajderom kako bi pobijedila strah od letenja.Prije leta objavila je fotografiju na društvenim mrežama napisavši: "Konačno sam spremna riješiti se svoje fobije od letenja. Pridružite mi se u ludoj pustolovini. Pobijedimo strah".

Barrios i pilot poletjeli su s planine El Castillo u Quidío općini Calarcá u subotu poslijepodne i tijekom leta ona je pala sa svog sjedala dok su letjeli iznad staze Pradera Alta. Pilot nije uspio zaustaviti ovu strašnu nesreću te je nastavio let.

Svjedok koji je vidio strašnu nesreću odmah je pozvao hitnu pomoć. Misija potrage započela je oko 15 sati i završena je oko ponoći kada su vatrogasci pronašli nesretnu ženu, koja je proglašena mrtvom na licu mjesta, piše Daily Mail. Prenosi Dnevnik.hr.

"Mlada žena je skliznula sa sjedala na kojem sjedi kopilot", rekao je zapovjednik vatrogasne postrojbe Calarcá, kapetan Javier Arconde.

Istraga je u tijeku. Barrios je iza sebe ostavila sedmogodišnjeg sina.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok