U subotu, 20.08. PTC Metropolis bio je domaćin ogromnog broja posjetitelja koji su nestrpljivo čekali otvorenje prvog pet shopa u Livnu, na 1.katu ovog prodajnog centra. Pet City, s hranom i opremom za kućne ljubimce je sada nadohvat šapicama Livanjskog kraja.

Primarni cilj  domaćina je usrećiti sve vlasnike i kućne ljubimce te im ponuditi najkvalitetnije proizvode s tržišta kako bi svi uživali u veselju sa svojim ljubimcima, a uz ovakav prostor  i ponudu zaista je užitak nabavljati sve potrebno za svoje ljubimce.

Bogati asortiman u ponudi te brojne zanimljive i egzotične životinjske jedinke bili su pravi mamac za sve posjetitelje.

Nagradna igra, tombola i kolo sreće pratili su otvorenje kao i bogat sadržaj za djecu. Veliki broj zaprimljenih zahtjeva s podacima za preuzimanje Pet City kartice vjernosti pokazao je kako su na otvorenju najmodernijeg pet shopa u regiji bili posjetitelji iz više BH županija, ali i iz susjedne Dalmacije.

Iz Pet Cityja su poručili da im godi podrška i ljubav koju su im posjetitelji dali te da će se nastaviti truditi ispunjavati zahtjeve svojih kupaca, pratiti trendove u svijetu kućnih ljubimaca te podizati kvalitetu i ponudu iz dana u dan.

Posjetite Pet City na 1. katu PTC Metropolis i uvjerite se u bogat i jedinstven asortiman.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok