• Short title article: Mostar

Jučer je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održan radni sastanak kojem je nazočilo izaslanstvo Požeško – slavonske županije iz Republike Hrvatske i Hercegbosanske županije iz Bosne i Hercegovine.

Povod održavanja sastanka bio je uspostavljanje partnerstva između tri navedene institucije te dogovor i raspodjela aktivnosti i zadataka prema projektnim partnerima, kako bi se uspješno proveo proces aplikacije na aktivni prekogranični poziv Interreg VI-A IPA Program Hrvatska–Bosna i Hercegovina-Crna Gora. Četvrti partner na navedenom pozivu su Muzeji i galerije Podgorice iz Crne Gore.

Sastanku je nazočio dekan Filozofskog fakulteta prof. dr. sc. Dražen Barbarić, Županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić kao i ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa u vladi Hercegbosanske županije Gordana Nakić, članica Ureda za projekte Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Žana Mrkonjić, Prodekanica za međunarodnu suradnju Filozofskog fakulteta doc. dr. sc. Jelena Jurčić, Šefica Službe za koordiniranje, razvoj i integracije u vladi Hercegbosanske županije Ivana Mišurić, Stručni suradnik za projekte razvojne agencije Požeško-slavonske županije dr. sc. Marijana Lukačević, voditelj Ureda za projekte Filozofskog fakulteta doc. dr. sc. Tino Tomas i kustos Franjevačkog muzeja u Tomislavgradu Stipan Dilber.

Navodi se iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok