• Short title article: Livno

Jučer je u Livnu održano drugo međunarodno natjecanje Cupi’s Spoon za osobe s invaliditetom.

Na natjecanju je sudjelovalo 13 natjecatelja koji su se predstavljali kao kuhari ili kao koktel majstori. Cilj ovog natjecanja je osobe s invaliditetom približiti društvu u kojem živimo, i pokazati kako i oni mogu jako puno stvari napraviti na neki svoj, drugačiji način.

Žiri je imao jako težak posao ocijeniti lijepo pripremljena jela i koktele. Ni sivi oblaci ni hladno vrijeme nisu uspjeli skinuti osmijeh s lica djece koja su se natjecala. Vidjelo se da se puno truda i znoja uložilo u pripreme za ovo gastro natjecanje s ciljem da se pokaže ono najbolje što oni mogu. Krajnji rezultat bili su prekrasni tanjuri hrane, uz koje su išli jako lijepo ukrašeni i napravljeni kokteli. Na postolju je bilo mjesto samo za najboljeg koktel majstora i kuhara.

 

Možemo bit ponosni jer smo upravo mi iz Centra Nova nada Tomislavgrad dobili pojedinačnu nagradu za najbolje jelo. Anđela Krajina se predstavila s jelom od lososa i jednoglasno odnijela pobjedu. Anđela će predstavljati BIH na međunarodnom natjecanju u Zagrebu, a kao glavnu nagradu i najveći poklon za nju, dobila je odlazak u Vatikan i upoznavanje pape Franje. Na kraju se zahvaljujemo domaćinu na odličnoj organizaciji i ugodnoj atmosferi, a vama šaljemo slike i video da doživite dio atmosfere.

Navode iz udruge Centar Nova nada Tomislavgrad.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok