Meteorolozi za danas u Bosni i Hercegovini najavljuju sunčano vrijeme uz umjeren porast naoblake tijekom dana.

Poslijepodne, lokalni pljuskovi su mogući na sjeverozapadu, sjeveroistoku i u središnjim područjima Bosne.

Vjetar u Bosni slab do umjeren istočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 27, a najviša dnevna temperatura od 34 do 39 stupnjeva.

Danas je i vrhunac toplinskog vala pa je važno pridržavati se uputa o boravku na otvorenom.

U Sarajevu sunčano vrijeme. Razvojem naoblake, moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura oko 18, a najviša dnevna temperatura oko 35 stupnjeva.

Za četvrtak je najavljeno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Razvojem naoblake, ponegdje u sjeveroistočnim i središnjim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 17 do 24, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 32 do 38 stupnjeva.

U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Tijekom poslijepodneva, u sjeveroistočnim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 33 do 39 stupnjeva.

Prvog dana vikenda očekuje se umjereno oblačno vrijeme. Tijekom dana, nestabilno vrijeme, s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 19 do 26, a najviša dnevna temperatura od 24 do 30, na jugu do 36 stupnjeva.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u