• Short title article: Posjeta

Predsjednik Uprave HT Eroneta dr. sc. Goran Kraljević sa suradnicima primio je u radni posjet predsjednika HNS-a i HDZ-a BiH, dopredsjedatelja Doma naroda PS BiH dr. Dragana Čovića.

Tom je prigodom održan radni sastanak kojemu su nazočili član Uprave i predsjednik Nadzornog odbora HT Eroneta Draženko Pažin i Davor Tomić, predstojnica Ureda predsjednika Uprave Ana Planinić, te dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Darijana Filipović. Kraljević je zahvalio dr. Čoviću na dolasku i upoznao ga s pozitivnim poslovanjem HT Eroneta, brojnim programima i projektima za rast i razvoj na kojima se svakodnevno radi kako bi se održala stabilnost i konkurentnost, kao i aktualnim tržišnim izazovima. Posebno je naglašena potpora vlasti kako bi se i ubuduće nastavio pozitivan trend te podigli standardi.

Dr. Čović je istaknuo zadovoljstvo odličnim radom i optimizmom koji vlada u HT Eronetu, kao i važnost njegova poslovanja za stabilnost i razvoj Bosne i Hercegovine te šire regije. Naglasio je potrebu za kontinuiranim ulaganjem u modernizaciju infrastrukture, tehnološki napredak kao i unaprjeđenje usluga kako bi se osigurala konkurentnost i održivost. Posjet je bio prilika za razmjenu informacija i ideja o važnosti javnih poduzeća za gospodarski razvoj te njihovoj svakodnevnoj ulozi, s naglaskom na onu u funkciji procesa pregovora Bosne i Hercegovine s Europskom unijom. S tim u vezi, govoreno je i o europskim standardima kojima će se morati prilagoditi, kao i mogućim financijskim projektima vezanim za Europsku uniju.

Inače, radni je posjet dr. Čovića HT Eronetu dio planiranog obilaska javnih poduzeća u sklopu kojega je posjetio i JP Elektroprivredu HZ HB i Hrvatsku poštu Mostar.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok