Na temelju članka 22. st. (1) točka a) i  b) Zakona o radu FBiH („Službene novine FBiH“ broj: 26/16 i 89/18), članka 63. stavak 1. točka 3. i članka 101. Zakona o srednjem školstvu („Narodne novine HBŽ“ broj: 12/04. i 12/08.), članka 10 st. (1)  Kolektivnog ugovora za djelatnost srednjeg obrazovanja („Narodne novine HBŽ“ broj: 9/17),

Kriterija za prijem u radni odnos zaposlenika Gimnazije Livno broj: 48/18 od 15. veljače 2018. godine, a uz prethodno pribavljenu suglasnost Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ broj: 06-01-30-1057/20 od 19. veljače 2021. godine i Odluke Školskog obora broj: 45/21 od 22. veljače 2021. godine Školski odbor Gimnazije Livno raspisuje

N A T J E Č A J

za radna mjesta

prof. filozofije, jedan izvršitelj na određeno radno vrijeme, najkasnije do 30. lipnja 2021. godine, nepuna norma 12 sati (6 sati filozofije i 3 sata logike u Gimnaziji Livno i 2 sata filozofije i 1 sat logike u SŠ „Tin Ujević“ Glamoč).

prof. sociologije, jedan izvršitelj na određeno radno vrijeme, najkasnije do 30. lipnja 2021. godine, nepuna norma- 14 sati (6 sati sociologije, 3 sata politike i gospodarstva u Gimnaziji Livno i 2 sata sociologije i 3 sat politike i gospodarstva u SŠ „Tin Ujević“ Glamoč)

prof. matematike, jedan izvršitelj na neodređeno radno vrijeme, puna norma - 21 sat

prof. matematike, jedan izvršitelj na određeno radno  vrijeme, najkasnije do 30. lipnja 2021. godine, nepuna nastavna norma - 12 sati

Pored uvjeta određenih člankom 97. st. (3) i 98. st. (1) Zakona o srednjem školstvu, kandidati trebaju ispunjavati i uvjete određene člankom 2. točke 10. 11. i 14.  Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika i stručnih suradnika u srednjem školstvu („Narodne novine HBŽ “ broj: 01/12 i 01/14).

Kandidati trebaju priložiti sljedeću obveznu dokumentaciju:

Prijavu na natječaj
Kraći životopis (uz  kontakt broj i adresu)
Dokaz o stručnoj spremi (izvornik ili ovjerenu presliku diplome)
Uvjerenje o položenom stručnom ispitu (izvornik ili ovjerenu presliku)
Izvod iz matične knjige rođenih
Uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 3 mjeseca)
Potvrdu/uvjerenje o radnom iskustvu u obrazovnim ustanovama
Potvrdu o vremenu provedenom  na Zavoda za upošljavanje (za neuposlene osobe)

Dodatna dokumentacija:

Uvjerenje nadležne Porezne uprave o radnom  stažu
Potvrdu o vremenu provedenom na Zavodu za upošljavanje za neuposlene osobe
Potvrdu/uvjerenje o prosjeku ocjena visokoškolske ustanove ili visokoškolskih ustanova ako je kandidat studirao na dvije ili više visokoškolskih ustanova-dokaz o prosjeku ocjena može biti i ovjerena preslika dopune diplomi na dodiplomskom i diplomskom studiju
Dokaz o uspjehu u radu (mentorstvo učenicima na županijskom natjecanju ili natjecanjima više razine)
Dokaz o organiziranju natjecanja učenika na najmanje općinskoj razini
Dokaz o objavljenim stručnim i znanstvenim radovima
Dokaz o sudjelovanju u edukacijama iz odgojno-obrazovnog područja i područja usko vezanog za obrazovanje
Dokaz o poznavanju rada na računalu

Dokazi za sve reference mogu biti isključivo izvornici ili ovjerene preslike diploma, nagrada, zahvalnica, certifikata, potvrda, rješenja, ugovora, a dokaz za poznavanje rada na računalu pored certifikata o edukaciji može biti i ovjerena preslika indeksa.

Kandidati trebaju obveznu i dodatnu dokumentaciju numerirati i priložiti prema redoslijedu kako je nabrojana u tekstu natječaja.

Prijava kandidata koji nije dostavio dodatnu dokumentaciju ili dio dodatne dokumentacije će se smatrati potpunom, a kandidati će se bodovati samo na temelju onih kriterija za koje su dostavili urednu dokumentaciju.

Natječaj je 23. veljače 2021. godine objavljen na Radio Livnu, mrežnoj stranici Gimnazije Livno, portalu Livno online i na oglasnoj ploči Škole.

Rok za podnošenje prijava je do 5. ožujka 2021. godine.

Nepravodobne, nepotpune i neuredne  prijave neće se razmatrati.

Kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja bit će pozvani na intervju.

Kandidat koji ne pristupi intervjuu gubi pravo daljnjeg sudjelovanja u natječajnom postupku.

O terminima održavanja intervjua kandidati će biti naknadno informirani isključivo prema kontakt telefonu navedenom u prijavi.

Prijave slati isključivo poštom na adresu: Gimnazija Livno, Kraljice Katarine 18, 80101 Livno s naznakom „Prijava na natječaj-ne otvarati“.

Ur. broj: 46/21

Livno, 23. veljače 2021.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com