Za novog predsjednika Planinarskog saveza Herceg-Bosne izabran je Ante Vukadin, predsjednik planinarskog društva "Orlova stina" iz Tomislavgrada.

Pored novog predsjednika, na redovitoj izvještajnoj i izbornoj Skupštini Planinarskog saveza Herceg-Bosne održanoj u planinarskom domu "Zaselje", izabrani su predsjednik i dopredsjednik Skupštine - Mirko Matijević i Filip Filipović, jedan predsjednik planinarskog društva "Vis" Žepče, a drugi predsjednik planinarskog društva "Granaš" iz Brčko distrikta.

Prioriteti rada i djelovanja Planinarskog saveza Herceg Bosne u narednom periodu biti će standardizacija redovitih aktivnosti: male planinarske škole, tečajeva, zatim podizanje standarda obučenog kadra, završetak pokrenutih aktivnosti na učlanjenju u Međunarodni savez planinarskih organizacija (UIAA), te nastavak aktivnog sudjelovanja u dogovorima o funkcioniranju krovnog Planinarskog saveza u BiH u kojemu će na ispravan način biti imenovane osobe iz sva tri Saveza registrirana u Bosni i Hercegovini (Planinarski savez Herceg-Bosne, Planinarski savez Federacije BiH i Planinarski savez Republike Srpske), priopćeno je iz Planinarskog saveza Herceg-Bosne. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok