Prometna nezgoda s više ozlijeđenih osoba i većom materijalnom štetom dogodila se u četvrtak navečer na magistralnom putnom pravcu Tomislavgrad – Kupres, u mjestu Donji Malovan.

Kako je rečeno u MUP-a Hercegbosanske županije, 64 – godišnji B.R. iz Zagreba, upravljajući motornim vozilom marke “Opel Insignia” zagrebačkih registarskih oznaka u kojem su se nalazili još tri osobe, svi iz Zagreba, na spomenutoj dionici izgubio je nadzor nad vozilom pri čemu je došlo do slijetanja i prevrtanja vozila.

Uslijed slijetanja vozač i putnici u vozilu zadobili su tjelesne ozlijede te su zbrinuti u Županijskoj bolnici u Livnu. Svi sudionici prometne nezgode su izvan životne opasnosti.

Od ozlijeđenih se doznaje da je pred njih na magistralnom putnom pravcu na Kupreškom polju izletjela krava, a da bi je izbjegao vozač je pokušao manevar vozilom pri čemu je izgubilo kontrolu i sletio s kolnika nakon čega je došlo i do prevrtanja vozila.

Nakon izvršenog očevida od strane djelatnika PP Kupres, slijedi daljnji rad na utvrđivanju činjenica ovog događaja, priopćeno je iz MUP-a HBŽ, a prenosi FENA.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok