Jučer je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije održan radni sastanak na kojem su ispred Vlade HBŽ nazočili predsjednik Vlade Ivan Vukadin, ministri u Vladi Gordana Nakić, Dijana Puzigaća, Božo Perić i Draško Daliće, te inovator i poduzetnik, osnivač i direktor tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes Mate Rimac i direktor tvrtke Continental Adventures i predsjednik zaklade Linnovate Marin Mamuza.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjim ulaganjima poduzetnika Mate Rimca u Hercegbosansku županiju a konkretno su predstavljeni projekti ulaganja u turizam, u tvrtku Continental Adventure sa sjedištem u Livnu koja se bavi outdoor turizmom i marketinškim uslugama (foto, video i web). koja  nudi jednodnevne i višednevne izlete, a trenutno i prvo glamping odmaralište na području Hercegbosanske županije. Također, predstavljeno je ulaganje u tehnološki park Linnovate, te ulaganja u lokalne zajednice, među ostalima u DVD Sveta Ana Lištani gdje je Mate Rimac donirao kupnju vatrogasnog vozila i izgradnju vatrogasnog doma.

Uz predstavljena ulaganja u Hercegbosanskoj županiji na sastanku se razgovaralo o budućim ulaganjima i suradnji, uz ostalo, bilo je riječi kako zaštititi prostor planine Krug kao i o aktivnostima vezanim za proglašenje Dinare nacionalnim parkom. Na koncu je od strane Vlade Hercegbosanske županije izražena zahvala za dosadašnja ulaganja, te podrška i spremnost za buduću suradnju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok