• Short title article: HDZ 1990 Livno

Klub vijećnika HDZ 1990 najoštrije osuđuje najave prekida isporuke toplinske energije potrošačima u Gradu Livnu.

Upozoravali smo još u listopadu prošle godine na katastrofalno upravljanje gradskim poduzećima i enormno poskupljenje toplinske energije što je dovelo do smanjenog interesa građana i ustanova za korištenje usluga toplane, a posljedično i do najave prekida rada toplane.

Smatramo da Grad Livno mora pronaći način kako bi se sezona grijanja uredno privela kraju, bilo kroz donošenje rebalansa proračuna ili na koji drugi način. Kako bismo žurno došli do rješenja situacije, vijećnici HDZ 1990 su podržali sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća.

Mišljenja smo da su za situaciju vezanu za gradsku toplanu najveći krivci bivše i sadašnje rukovodstvo Grada, kao i uprava Komunalnog poduzeća. Političke stranke i vijećnike koji su svojom podrškom poskupljenju usluga toplane i time manjim interesom građana za korištenje usluga toplane i sami doprinijeli ovakvom razvoju situacije pozivamo da se suzdrže od daljnjih komentiranja teme na kojoj prikupljaju jeftine političke bodove, a sami su sukrivci za nastalu situaciju.

Navode iz HDZ-a 1990 Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok