• Short title article: Bez taksi i troškova

Na osnovu člana 63. i 67. Zakona o zemljišnim knjigama Federacije BiH („Službene novine Federacije BiH” broj: 19/03 i 54/04), Općinski sud u Livnu,

NAJAVLJUJE USPOSTAVU I ZAMJENU ZEMLJIŠNE KNJIGE ZA KATASTARSKU OPĆINU SRĐEVIĆI

Pozivaju se sve zainteresirane osobe koje polažu pravo na priznavanje vlasništva ili nekog drugog prava na nekretninama upisanim u katastarskoj općini SRĐEVIĆI po novoj izmjeri da to svoje pravo prijave Općinskom sudu u Livnu. Ured za ZK poslove, u roku od 60 dana od dana objave ovog oglasa u Službenim novinama Federacije BiH, Službenom glasniku BiH, Dnevnom avazu, Večernjem listu i oglasnoj ploči Suda, i to podneskom u dva primjerka, kao i da podnesu dokaze za to, u suprotnom njihovo pravo neće biti uzeto u obzir prilikom uspostave ZK uloška.

Svi upisi u novouspostavljenu zemljišnu knjigu za katastarsku općinu SRĐEVIĆI će se provoditi bez naplate sudskih taksi, jer sud ovaj postupak provodi po službenoj dužnosti.

Uvid u elektronski vođenu zemljišnu knjigu, te osobna predaja podnesaka sa dokumentacijom moguća je u uredu za ZK poslove Općinskog suda u Livnu, soba br.114, na adresi Trg branitelja br.2, svakim radnim danom od 11:00 do 13:00 sati.

Podneske je moguće dostaviti i putem pošte na adresu:

Općinski sud u Livnu, Trg branitelja br. 2, 80101 Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok