• Short title article: Do 9.ožujka

Odlučujući o prijedlogu Kantonalnog tužiteljstva Kantona 10 Livno, sudac za prethodno saslušanje Kantonalnog suda u Livnu Jurica Babić je dana, 9. veljače 2024. godine donio rješenje kojim je prihvaćen prijedlog Tužiteljstva te je prema osumnjičenici R.K. (57) određen jednomjesečni pritvor.

Pritvor prema ovom rješenju može trajati do 9. ožujka 2024. godine ili do nove odluke Suda.

R.K. je osumnjičena za kazneno djelo Ubojstvo iz članka 166 stavak 1, a u svezi sa člankom 28 Pokušaj Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Navode iz Kantonalnog suda.

Podsjetimo.

Djelatnici PP Glamoč dana, 31.12.2023. godine u 04,50 sati zaprimili su dojavu od strane djelatnika DZ Glamoč da je u obiteljskoj kući u naselju Hasići, Glamoč, osoba rođena (1966.) godine iz Glamoča, nanijela ubodnu ranu nožem osobi rođenoj (1944.) godine iz Glamoča.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Glamoč gdje su pronašli i u prostorije PP Glamoč sproveli osobu rođenu (1966.) godine. Povrijeđena osoba  je vozilom HMP DZ Glamoč prevezena na odjel kirurgije Županijsku bolnicu u Livnu, dok je osoba rođena  (1966.) godine, smještena na odjel psihijatrije Županjske bolnice u Livnu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok