Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv za odabir korisnika namjenskih sredstava „Naknada za okoliš“ za 2022. godinu planiranih u Proračunu Hercegbosanske županije za na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša „Ostale potpore – sredstva za zaštitu okoliša“.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava za projekte/programe za raspodjelu sredstava utvrđenih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2022. godinu, na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša „Ostale potpore – sredstva za zaštitu okoliša“ iz Naknada za zaštitu okoliša za 2022.godinu, a koji se odnose na sufinanciranje projekata i programa upravljanja otpadom u ukupnom iznosu od 360.000,00 KM.

Sredstva su namijenjena za projekte i programe čijom realizacijom će se doprinijeti rješavanju aktualnih problema okoliša  u Hercegbosanskoj županiji.

Pravo prijave  na Javni poziv ostvaruju pravne osobe koje imaju sjedište, obavljaju djelatnost i implementiraju projekte/ programe na području Hercegbosanske županije i to: jedinice lokalne samouprave ( gradovi i općine ), javne ustanove, javna poduzeća i gospodarska društva.

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 30 dana od dana objave na web stranici Vlade Hercegbosanske županije. Sve dodatne informacije vezane za Javni poziv mogu se dobiti svakim radnim danom putem telefona 034/ 200 472 ili na  e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javni poziv, obrazac za prijavu projekta, obrazac financijskog pregleda projekta ka i Pravilnik o uvjetima provođenja Javnog poziva možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok