Danas je u prostorijama stranke predsjednik GO HDZ-a BiH Livno Ivan Jozić održao proširenu sjednicu GO HDZ-a BiH Livno.

Na sjednici su tako osim članova Gradskog odbora nazočili i predsjednici temeljnih ogranaka HDZ-a BiH Livno.

Za dnevni red predloženo je usvajanje izvoda iz zapisnika sa 22. sjednice GO HDZ BiH Livno, razmatranje točaka dnevnog reda 15. redovne sjednice GV Livno i prijedlozi kandidata za Opće izbore u BiH za 2022. godinu.

Osim navedenih točaka dnevnoga reda, Gradski odbor jednoglasno je odlučio i sukladno tomu zahtjeva smjenu predsjednice Gradskoga vijeća Hane Milak. Mi smo tu zbog onih koji su se nekada borili za naš grad i nikako ne smijemo dozvoliti da se stvari koje su svetinja oskvrnjuju na bilo koji način. Prethodni događaji i ekscesi uzrokovali su gubljenje našega povjerenja i nikako ne možemo biti sudionici takvih političkih manipulacija.

Pod tekućim pitanjima analizirao se proces provedbe projekata, te se zaključilo da se svi projekti moraju realizirati brzo, ali što je najbitnije kvalitetno i na najvišoj mogućoj razini. Iz ovih aktivnosti izrodit će se veća uređenost grada, a samim time i poboljšanje usluga koje pruža grad Livno. Umreženo s navedenim osigurat će kvalitetna društvena sredina, ali i zadovoljstvo građana koji su nam na prvomu mjestu.

Priopćeno je iz GO HDZ-a BiH Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok