Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava korisnike Programa podrške gospodarstvu u općinama Kupres, Glamoč, Bosansko Grahovo i Drvar da će dana 26. siječnja 2022. godine (srijeda) biti upriličeno potpisivanje ugovora sa korisnicima sredstava u vremenu od 10:00 h do 13:00 h  u prostorijama Vlade Hercegbosanske županije u Velikoj dvorani.

Zbog poštovanja epidemiloških mjera korisnici će biti podijeljeni u četiri grupe, a svaki korisnik će biti obaviješten o točnom rasporedu. Korisnicima koji nisu u mogućnosti doći na potpisivanje ugovora, isti će biti poslan putem pošte. Obavezno je poštivanje epidemioloških mjera.

Obavijest za korisnike Programa poticaja gospodarstvu u cilju ublažavanja štete uzrokovane pandemijom korona virusa za poslovne subjekte sa padom prihoda u 2020. godini.

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava korisnike Programa poticaja gospodarstvu u cilju ublažavanja štete uzrokovane pandemijom korona virusa za poslovne subjekte sa padom prihoda u 2020. godini da će dana 28. siječnja 2022. godine (petak) biti upriličeno potpisivanje ugovora sa korisnicima sredstava u vremenu od 10:00 h do 13:00 h  u prostorijama Vlade Hercegbosanske županije u Velikoj dvorani. Zbog poštovanja epidemiloških mjera korisnici će biti podijeljeni u četiri grupe, a svaki korisnik će biti obaviješten o točnom rasporedu. Korisnicima koji nisu u mogućnosti doći na potpisivanje ugovora, isti će biti poslan putem pošte. Obavezno je poštivanje epidemioloških mjera.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok